The story of the Fyseki family with the spirits begins in Preveza, in 1969, with the production of ouzo by Theodoros Fysekis.
After 35 years of tradition, experience and dedication, the company passes to his son, Thomas, who inherited the passion and love for spirits. Expands the company’s activity with the production and bottling of tsipouro and establishes new facilities, ensuring the excellent quality of products.
Cookies που κάνουν αυτή τη λειτουργία ιστού σωστά χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τα προσωπικά δεδομένα
PHPSESSID: Αυτό το cookie είναι εγγενές σε εφαρμογές PHP.
COOKIE_TOOL_AUTO: ελέγξτε αν ο χρήστης δέχτηκε τις ρυθμίσεις απορρήτου,
COOKIE_TOOL: αποθηκεύει τις ρυθμίσεις απορρήτου των χρηστών
Cookielawinfo-checkbox-απαραίτητα: θυμάται την επιλογή χρήστη για cookie